Te-ai întrebat vreodată...

Cum vor răspunde programele tale cerințelor când compania ta va crește?

Atunci, probabil, vei vrea să știi că programele tale sunt capabile să crească odată cu afacerea ta.

Înțelegem că, în funcție de disponibilitățile de personal, de echipamente și de volumul de date în uz, aceleași funcționalități trebuie să îmbrace altă formă. Toate produsele noastre încorporează acest principiu. În consecință, un client poate alege inițial doar funcționalitățile care i se potrivesc și apoi să mai adauge cu ușurință, după necesități, alte funcționalități.

Dacă programele tale se pot defecta întrerupându-ți întreaga activitate?

Atunci, probabil, vrei să știi că te bazezi pe cele mai noi și mai sigure tehnologii.

Dacă ai cumparat deja o soluție informatică și vrei o evaluare de specialitate asupra tehnologiilor care îi stau la bază, poți opta pentru un audit.

Dacă ești în căutarea unei soluții, îți oferim garanția că te bazezi pe cele mai noi și mai sigure tehnologii. Toate soluțiile noastre sunt implementate folosind cele mai bune metodologii de lucru, au codul sursă revizuit permanent și, nu în ultimul rând, sunt testate atât manual cât și automat (Unit Testing).

Dacă programele tale pot fi interconectate cu alte programe?

Achiziția unei soluții informatice presupune, pe lângă costul de achiziție, un efort deosebit din partea conducerii și a angajaților. Având în vedere că durata de absorbție în interiorul unei organizații a unei soluții informatice este considerabilă, nu iți permiți să schimbi soluția frecvent.

În timp, activitatea ta se va schimba și, odată cu ea, vei adăuga noi soluții informatice. De cele mai multe ori, pentru a avea eficiență maximă, este important să poți interconecta toate sistemele informatice din organizația ta.

Dacă ai cumpărat deja o soluție informatică și vrei o evaluare de specialitate asupra posibilităților de interconectare a acesteia cu alte sisteme informatice, poți opta pentru un audit.

Dacă ești în căutarea unei soluții, îți oferim garanția că datele tale nu sunt captive. Toate soluțiile noastre au, pe lângă funcționalități specifice de interoperabilitate, o structură simplă și clară a bazelor de date de unde poți extrage cu ușurință informațiile de interes.

Update cookies preferences