ONE este o companie cu sediul în Ploiești, specializată în dezvoltare software pentru afaceri.

In cei 7 ani de activitate, ONE a lucrat cu peste 50 de clienți în toată țara, a dezvoltat o multitudine de aplicații la comandă și un portofoliu de trei produse (ONE ERP, ONE Retail și ONE Notariat).

Printre proiectele importante realizate de ONE se numără și informatizarea arhivei de succesiuni a fostului notariat de stat (pentru județele București, Ilfov, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Teleorman, Prahova, Buzău, Dambovița, Brașov și Covasna), arhivă ce însumează peste 1.000.000 de documente.

Un alt proiect de referință este cel dezvoltat pentru Inspectoratul General al Poliției Române, Alertă Răpire Copil. Alertă Răpire Copil este un mecanism de acțiune complementar activităților pe care Poliția și Parchetul le desfășoară în cazul disparițiilor de copii, fiind utilizat numai în situații de răpiri sau dispariții care pun în pericol viața sau sănătatea copilului.  În cadrul acestui proiect, ONE a realizat platforma tehnică de comunicație între direcțiile de investigații criminale județene, IGPR și partenerii media ai acestui proiect. (http://www.alertarapirecopil.ro/)

Misiune, Viziune, Valori

Antreprenorii curajoși aflați la un moment dat în căutarea unui partener de încredere, flexibil, puternic și accesibil confirmă acum calitatea serviciilor noastre. ONE este un proiect singular ce susține prelucrarea, centralizarea și securizarea informației, punând mai presus de toate eliminarea subiectivismului și a lucrului făcut empiric. Nu promitem că vom schimba lumea, dar cu siguranță facem un pas important în combaterea birocrației și racordarea la realitățile eficienței europene.

Avem deci o misiune: de a contribui într-un mod unic la ameliorarea mediului de afaceri prin respectarea intereselor clienților și aducerea unui plus de eficiență în drumul acestora către îndeplinirea obiectivelor. Pasionați, ambițioși și capabili de o autentică empatie, înțelegem nevoile partenerilor noștri atât în mod rațional cât și emoțional, reușind astfel să schimbăm mentalități și să creem noi abordări din ce în ce mai simple la probleme din ce în ce mai complexe.

Desigur, nu ne vom opri aici. Avem nevoie în continuare de partenerii noștri pentru a ne confirma rezultatele și pentru a simplifica demersurile pe care antreprenorii sunt obligați să le parcurgă în căutarea unor soluții eficiente și capabile să le plaseze propria muncă la un standard egal cu perfecțiunea.

În concluzie, experiența și aplecarea către client ne-au făcut să realizăm că lucrurile pot fi făcute bine doar dacă suntem cu adevărat dedicați. Este crezul care ne face să ne asumăm cu mândrie responsabilitatea că vom crea, vom schimba și vom face lucrurile să avanseze.

O viziune, un proiect, o reușită: ONE